za. jun 15th, 2024

Jongentje bekneld in skelter Koninging Julianaweg-Maasland

Maasland – De brandweer van Maasland werden zaterdagmiddag opgeroepen voor een hulpverlening aan de Koningin Julianaweg. Ter plaatse bleek er een jongetje vast te zitten in de wielkas van een skelter.

De brandweer heeft het jongetje snel bevrijd uit zijn benarde positie en hem onderzocht maar hij bleek geen letsel te hebben opgelopen. De brandweer heeft het onfortuinlijke jongetje een troostbeertje gegeven. Moeder en kindje hebben daarop de brandweer bedankt voor de snelle hulp en konden al snel weer huiswaarts om thuis verder bij te komen van de schrik en een ervaring rijker. Foto’s van het kindje zijn met toestemming van de moeder geplaatst.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.