za. mei 18th, 2024

Oprit A20 Maasland richting Westland afgesloten door stormschade

Maassluis – De brandweer van Maasland heeft om 13:15 de oprit van de snelweg A20 Maassluis richting Hoek van Holland afgesloten voor alle verkeer.

Een grote boom is naast de oprit van de A20 Maassluis/Maasland omgewaaid en de brandweer is bang dat de boom andere bomen meeneemt en op de oprit terecht komt. Een aantal grote takken hangen al gevaarlijk richting de oprit. Een hoogwerker van de brandweer is opgeroepen om de boom om te zagen. Tot die tijd blijft de oprit gesloten voor al het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.