za. jun 15th, 2024

Achtergelaten kinder-loopkarretje zorgt voor grote inzet hulpdiensten

Maassluis – Hulpdiensten zijn vanmiddag massaal uitgerukt voor een melding persoon te water op de Laan 1940-1945. Langs het water ter hoogte van de Tweemaster werd een kinder loopwagen aangetroffen.

Er rukten diverse brandweereenheden uit, waaronder een duikteam en een ambulance. Buurtbewoners meldden al snel dat het kinder-loopwagentje al langere tijd tegen een boom in de omgeving stond. In het water is dan ook niemand aangetroffen. De politie heeft het loopkarretje meegnomen en de hulpdiensten konden weer retour.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.