za. jun 15th, 2024

Klein kindje bekneld in kinderzitje Breeveldpad-Maasland

Maasland – Vrijdagavond om 19:08 werd de brandweer van Maasland opgeroepen voor een beknelling aan de Breeveldpad in Maasland. Bij de scouting was een klein kindje met 2 vingertjes vast komen te zitten in een fiets kinderzitje.

De brandweer, ambulance en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen. Omstanders hebben het kindje op een houten tafel gezet in afwachting van de hulpdiensten. 

De brandweer heeft eerst het kindje gerust gesteld en even later de vingertjes los kunnen maken van het kinderzitje. Wonder boven wonder raakte het meisje verder niet gewond na de beknelling. Het meisje is wel hevig geschrokken, maar heeft van de hulpdiensten een troostbeertje gekregen. Een aanrijdende ambulance is afbesteld. Hoe het kindje bekneld kon raken is nog onduidelijk. Voor de brandweer Maasland was het de derde uitruk vandaag in een paar uur tijd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.