vr. mei 24th, 2024

Boerenprotest uit Midden-Delfland onderweg naar Den Haag

Den Hoorn – Tientallen boeren met tractoren uit Midden-Delfland hebben zich vanochtend rond 11:45 verzameld bij de carpool parkeerplaats aan de A4 bij Den Hoorn. De boeren gaan vandaag protesteren in Den Haag, waar vanmiddag de tweede kamer gaat debatteren over het stikstof beleidsplan. 

De boeren wilde in eerste instantie over de A4 vertrekken, maar volgens berichten heeft de politie de snelweg hermetisch afgesloten. De boeren zijn nu vertrokken met hun tractoren en gaan via binnenwegen proberen de Tweede Kamer in Den Haag te bereiken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.