vr. mei 24th, 2024

Wielrenner klapt op stilstaande bestelbus

Schipluiden – Woensdagmiddag omstreeks 16:15 uuris een wielrenner ernstig gewond geraakt op de Gaagweg (N468) in Schipluiden. Volgens een getuige klapte de wielrenner op een stilstaande bestelbus. 

Een pakketbezorger stond volgens een getuige stil op de Gaagweg en een wielrenner klapte vervolgens met hoge snelheid op de achterkant van de bestelbus. De wielrenner raakte hierbij flink gewond en belande in het gras naast de vliet. 

De hulpdiensten waaronder 2 ambulances zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben het slachtoffer na behandeling op straat overgebracht naar het ziekenhuis. De Gaagweg was ten tijde van het ongeval afgesloten aan beide kanten. Even na 17:15 uur is de weg weer open gegaan voor doorgaand verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.