ma. mei 20th, 2024

Flinke schade na kopstaartbotsing

De Lier – Op de Burgermeester vd Goeslaan heeft vanmiddag om 16:15 een kopstaartbotsing plaatsgevonden tussen drie auto’s. De politie, brandweer en een ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Een bestelbus remde plotseling op de doorgaande weg maar twee achterop rijdende automobilisten konden niet meer op tijd remmen en klapte op elkaar. De ambulancedienst heeft twee inzittenden nagekeken maar deze hadden verder geen letsel opgelopen. 

De brandweer was opgeroepen voor de hulpverlening, maar hoefde niet in actie komen, wel heeft de brandweer op het wegdek absorberende korrels gestrooid omdat er vloeistoffen lekte uit de voertuigen. De schade aan de voertuigen was flink, 2 auto’s zullen door een berger moeten worden weggesleept, de bestelbus liep alleen wat schade aan de achterkant op.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.