za. jun 15th, 2024

Traumahelikopter voor onwelwording wielrenster Oudecampseweg

De Lier – Een vrouw (wielrenster) is vanmiddag rond 13.19 uur gewond geraakt op de Oudecampseweg in De Lier. Een trauma-arts werd per helikopter ingevlogen om de vrouw te verzorgen. Het slachtoffer was samen met een andere vrouw aan het wielrennen.

Vermoedelijk is de vrouw gewond geraakt doordat zij van haar fiets viel, nadat zij onwel werd. Naast een ambulances was ook de politie aanwezig. De vrouw was aanspreekbaar en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De traumahelikopter landde met precisie op klein stukje gras naast de Oudecampseweg. De landende traumahelikopter zorgde voor veel belangstelling. De rotatiewind van de helikopter deed 2 Deense karren met planten langs de weg doen omwaaien bij het landen, waardoor de politie in eerste instantie dacht dat de wielrenster tegen de plantekar was aangereden, maar dat was niet het geval.

De Oudecampseweg is enig tijd afgesloten geweest voor doorgaand verkeer, maar inmiddels is de weg weer open.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.