za. mei 18th, 2024

Felle uitslaande in flatwoning

In Maassluis brak maandagmiddag 21 augustus om 15:00 uur brand uit in een flatwoning op de derde verdieping aan de Ruysdaelstraat, waarbij de vlammen al hevig uit de woning sloegen bij aankomst van de brandweer.

Zowel Brandweer Maassluis als Brandweer Maasland, inclusief een hoogwerker, werden ingezet. Hoewel er voor de getroffen woning niets meer kon worden gedaan, richtte de brandweer zich op het beschermen van omliggende woningen en het bestrijden van de vuurzee.

Gelukkig raakte niemand gewond, en binnen 20 minuten kreeg de brandweer de situatie onder controle. Team Brand Onderzoek (TBO) van de brandweer werd ter plaatse geroepen om een onderzoek naar de oorzaak van de brand in te stellen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.