za. mei 18th, 2024

Jonge fietser raakt ernstig gewond na aanrijding met motor.


In Maassluis raakte een jongetje op een fiets dinsdagavond ernstig gewond toen hij de Westlandseweg/Kwartellaan overstak.

Rond 18:50 uur werd de jonge fietser aangereden door een motorrijder. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat zowel een ambulance als een traumahelikopter werden ingezet. Het slachtoffer werd na behandeling door het traumateam met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De motorrijder is aangehouden na getuigenverklaringen die wezen op te hard rijden en het veroorzaken van het ongeval. De politie onderzoekt verder de exacte toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.