za. mei 18th, 2024

Brand in zorgcentrum ‘Singelhof’ Maasland

Maasland – Op donderdagmiddag om 13:00 uur brak er brand uit in een woning van zorgcentrum ‘Singelhof’ aan de Hofsingel. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand, het personeel van het zorgcentrum reageerde onmiddellijk door een evacuatie op gang te brengen.

De brand bleek te zijn ontstaan doordat een stoel vlam had gevat, wat resulteerde in hevige rookontwikkeling. Zowel de bewoonster van de betreffende woning als een andere vrouw werden door de ambulancedienst nagekeken vanwege het inhaleren van rook.

De brandweer slaagde erin de brand snel onder controle te krijgen, maar de rook had al aanzienlijke schade in de woning veroorzaakt. Een grondig onderzoek zal worden uitgevoerd om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.