za. mei 18th, 2024

Brandweer blust ondergrondse afvalcontainerbrand

Maasland – Woensdagmiddag is een ondergrondse afvalcontainer in brand gevlogen aan de Huis te Veldelaan/ s’ Prinsensingel. 

Omstreeks 16:50 kreeg de brandweer een melding van een containerbrand. De brandweer van Maasland kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. Bij de brand kwam een kleine rookontwikkeling vrij. Hoe de brand in de container is ontstaan is nog onduidelijk. Brandstichting word niet uitgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.