vr. mei 24th, 2024

Rookontwikkeling bij containerbrandje: Veldesteijn-Maasland

Maasland- Woensdagmiddag om 17:50 werd de brandweer van Maasland gealarmeerd voor een containerbrandje.

Op de hoek van de Hildegaarde/Veldesteijn bij de verzamelplaats voor ondergrondse containers stond een textielcontainer in brand. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling en overlast voor de aangrenzende winkeliers.

De brandweer van Maasland heeft de textielcontainer vol met water gepompt. Volgens getuigen was de container aangestoken door jongelui.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.