za. jun 15th, 2024

Mini-sinkhole ontdekt in wegdek Talmastraat Maassluis

Maassluis – Dinsdagavond is in het wegdek van de Talmastraat een mini-sinkhole ontdekt. Het gat, aanvankelijk slechts zichtbaar aan de oppervlakte, werd opgemerkt door oplettende bewoners.

De brandweer arriveerde ter plaatse en nam onmiddellijk maatregelen om de veiligheid te waarborgen. Een deel van de Talmastraat werd afgesloten voor het verkeer, terwijl de brandweer de situatie beoordeelden. 

Wat aanvankelijk leek op een klein gat in het wegdek, bleek een aanzienlijk groter gat onder de stenen te zijn. Bewoners hebben de brandweer ook gewezen op een andere locatie die verdacht veel leek op een sinkhole. Na onderzoek bleek dit echter een verzakking te zijn. 

De gemeentewerken is ingelicht om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Een gedeelte van de Talmastraat blijft afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.