za. jun 15th, 2024

Brand verwoest schuur langs de A13

Rotterdam – Woensdag omstreeks 11:45 uur, brak er een grote brand uit in een schuur langs de A13 bij de Hofweg in Rotterdam. De brand veroorzaakte een dikke rookpluim die kilometers ver te zien was.

De melding van de brand kwam binnen om kwart voor twaalf, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren. Vanwege mogelijke beperkte watervoorziening schaalde de brandweer direct op naar een grotere inzet. Bij de brand is er mogelijk asbest vrijgekomen. Het verkeer op de A13 ondervond gelukkig minimale hinder van de brand en de vrijgekomen rook.

Dankzij de snelle en doortastende aanpak van de brandweer kon het vuur uiteindelijk snel onder controle worden gebracht. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De schade aan de schuren is echter aanzienlijk. Een onderzoek zal volgen om de oorzaak van de brand vast te stellen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.