za. jun 15th, 2024

Auto botst tegen paal Laan 40-45 Maassluis

Maassluis – Donderdagmiddag, iets na 14:30 uur, heeft zich een ongeluk voorgedaan op de kruising van Laan 40-45 en de Deltaweg. Een auto botste daarbij tegen een verkeersmast.

De bestuurster van de auto liep lichte verwondingen op bij het incident en wordt momenteel door de ambulancedienst nagekeken. De auto raakte aanzienlijk beschadigd als gevolg van de botsing en zal worden weggesleept. De politie is bezig met een onderzoek om te achterhalen hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.