vr. mei 24th, 2024

Brandende emmer met afval veroorzaakt brandje in bestelbus Doelstraat-Maasland

Maasland – Vrijdagavond om 19:55 werd de brandweer van Maasland gealarmeerd voor een voertuigbrand in de Doelstraat.

In een geparkeerde bestelbus kwam rook uit, bewoners vertrouwde het niet en alarmeerde de brandweer. De brandweer die snel snel ter plaatse was heeft de eigenaar van het voertuig opgespoord. Na het openen van de met rook gevulde bestelbus bleek dat achterin de bestelbus een emmer gevuld met afval en lijmresten vlam was gevat. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. De brandweer heeft de emmer uit de bus gehaald en geblust. De schade aan het voertuig bleek uiteindelijk beperkt tot rookschade.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.