vr. mei 24th, 2024

Elektrische Jaquar raakt te water Westgaag Maasland

Maasland – Dinsdagavond om 20:41 is een auto te water geraakt aan de Westgaag in Maasland. De bestuurder kon zelfstandig de auto verlaten en raakte verder niet gewond.

De auto een elektrische Jaguar uit 2019 raakte door nog onbekende reden te water. De brandweer die met spoed ter plaatse kwam, heeft met een zoekslag in en rondom de auto naar personen gezocht, omdat in eerste instantie niet duidelijk was waar de bestuurder was. 

De bestuurder werd even later gevonden en is door politie opgevangen. Het ongeval gebeurde op het smalle stuk van de Westgaag met de kruising van de Parallelweg. Berger Vreugdenhil is ter plaatse om de auto uit het water te halen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.