vr. mei 24th, 2024

Gaslekkage na werkzaamheden Hofdijkstraat Maasland

Maasland – Aan de Hofdijkstraat in Maasland is sinds vrijdagochtend sprake van een gaslekkage. Bij werkzaamheden is rond 09:15 een gasleiding geraakt.

Medewerkers van Westland Infra zijn bezig om het gat in de leiding te dichten. Om de veiligheid te garanderen zijn er volgens de brandweer een aantal woningen ontruimd. De brandweer heeft ook in een woning diverse metingen verricht om te kijken of er gas naar binnen is gelekt. Tot het lek is gedicht is de Hofdijkstraat afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.