za. jun 15th, 2024

Dakdekkers veroorzaken gevelbrand

Maassluis – Dinsdagmiddag om 14:41 is er door werkzaamheden aan een gevel brand uitgebroken in een woning aan het Kastanjedal.

Dakdekkers waren met werkzaamheden bezig aan de gevel toen door nog onbekende oorzaak brand uit brak in de spuimuur. De brandweer die gelijk opschaalde naar middelbrand had de brand snel onder controle. De brandweer heeft op het dak een deel van gevelplaten gesloopt en deels losgetrokken om te kunnen blussen. Bij de brand raakte niemand gewond,

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.