ma. jul 22nd, 2024

Gaslucht in kruipruimte Zeemandreef Maassluis


Maassluis – Vrijdagochtend om 10:30 werd de brandweer van Maassluis gealarmeerd voor een gaslucht in een woning aan de Zeemandreef.

Na diverse metingen door de brandweer werd een kleine hoeveelheid gas gemeten in de kruipruimte van een woning. De brandweer heeft in diverse woningen meting verricht en het incident overgedragen aan netbeheerder Stedin. Medewerkers van het gasbedrijf gaan ter plaatse komen om de eventuele gaslek op te sporen en te dichten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.