za. mei 18th, 2024

Auto tussen wal en schip

Maassluis – Dinsdagmiddag kreeg een automobiliste de schrik van haar leven bij het parkeren van haar auto aan de (Haven) Govert van Wijnkade. De auto reed per ongeluk naar voren en bleef hangen op de Havenkade.

De neus van de auto kwam tot stilstand tegen een in de haven gelegen schip. De vrouw is door omstanders uit haar auto gehaald en raakte niet gewond. De vrouw is opgevangen door politieagenten. De brandweer heeft de auto vast gelegd met spanbanden zodat deze niet de Haven in valt.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.