za. mei 18th, 2024

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand

Maasland – Zondagmiddag om 17:11 werd de brandweer van Maasland naar de Wethouder Dijkshoornlaan gestuurd voor een schoorsteenbrand.

De bewoners ontdekten de schoorsteenbrand en belden gelijk de brandweer. Brandweer Vlaardingen en de hoogwerker van brandweer Maassluis werden ook ingezet. De bewoners op leeftijd zijn door de politie opgevangen en bleven ongedeerd. De brand zelf was snel onder controle, de brandweer gaat nog enkele controles in het afvoerkanaal van de schoorsteen doen. De schade in de woning blijkt mee te vallen, enkel wat lichte rookschade.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.