za. jun 15th, 2024

Flinke rookontwikkeling bij grote brand in loods Honderdland-Maasdijk

Maasdijk – Op donderdagochtend om 8:00 uur brak er een brand uit in een logistieke loods aan de Honderdland in Maasdijk. De loods, eigendom van Staelduinen Logistics, werd getroffen door een brand die was ontstaan in een papiercontainer, wat resulteerde in dichte rookontwikkeling in het pand en op het terrein.

De brandweer reageerde snel en schaalde de operatie op naar ‘grote brand’. Extra brandweereenheden werden ingezet, waaronder de blusrobot van Brandweer Haaglanden. De brandweer benadrukte de ernst van de rookontwikkeling in de loods en riep op tot waakzaamheid. Vanwege de brand en de inzet van hulpdiensten werd de doorgaande weg Honderdland afgesloten voor al het verkeer door de politie om de hulpverlening voldoende ruimte te bieden. De situatie wordt nauwlettend gevolgd terwijl de brandweer en andere hulpdiensten hun uiterste best doen om de brand onder controle te krijgen en de veiligheid te waarborgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.