ma. jul 22nd, 2024

Knetterend het jaar uit in de Maasdijk

Maasdijk – Ongeveer 100 jongeren op de brommer of motor hebben in de Maasdijk de traditionele oudejaarsdag tour door het Westlandse dorp gemaakt. 

Bij de benzinestation aan de Lange Kruisweg was het verzamelpunt voor de vele Kreidlers, Zundapp’s en crossmotoren. In groepjes rijden de motoren ( de meeste zonder uitlaat) op deze oudejaarsdag knetterend door de straten van de Maasdijk. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.