ma. jul 22nd, 2024

Vreugdevuur aan de Korte Kruisweg -Maasdijk geblust

Maasdijk – Een groot vreugdevuur midden op de straat zorgde vanmiddag voor een inzet van de brandweer en politie in de Maasdijk.

Op de Korte Kruisweg stond sinds 15:30 een aanhangwagen met autobanden en hout in de brand. De brand midden op straat zorgt voor een flinke rookoverlast omdat er ook autobanden op het vuur worden gegooid. De brandweer van de Maasdijk is gekomen om het vuur te blussen. De politie met de lange lat is ook gekomen om dat er zwaar vuurwerk richting de brandweer werd gegooid.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.