za. mei 18th, 2024

Auto in de slip en raakt lantaarnpaal Hoeksebaan

Maasdijk – Woensdagmiddag is een automobilist uit Engeland met zijn auto tegen een lantaarnpaal aangebotst op de Hoeksebaan. 

De bestuurder, die onderweg was naar de veerboot in Hoek van Holland, raakte in de slip nadat de auto in de zachte berm kwam. De auto botste vervolgens op een lantaarnpaal. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, maar de bestuurder en passagiere konden zonder kleerscheuren uit de auto stappen. Rijkswaterstaat heeft één kant van de Hoeksebaan afgesloten,. Een bergingsbedrijf zal de auto wegtakelen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.