ma. apr 22nd, 2024

Brandweer wederom naar Van Ostadestraat voor gaslekkage.

Maassluis – Maandagavond moest de brandweer van Maassluis voor de tweede keer vandaag naar de Van Ostadestraat. Bij een flatgebouw was wederom een hinderlijke gaslucht waargenomen door bewoners.

De brandweer heeft wederom diverse metingen verricht in de riolen en op straat, ook worden er diverse metingen verricht in diverse kelderboxen van de flat. 

Ook de Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer is aanwezig om diverse metingen te verrichten. Medewerkers van woningbouwvereniging Maasdelta zijn terplaatse om de inwoners te informeren. Netbeheerder Stedin is gealarmeerd om de eventuele lek te dichten.

Maandagochtend was de brandweer ook al bij deze flat geweest en toen werd er een gaslekkage buiten aangetroffen, deze gaslekkage is vanochtend gedicht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.