ma. apr 22nd, 2024

Sloopwerkzaamheden van De Vliet- Maassluis

Maassluis – De sloop van het voormalig verzorgingshuis De Vliet is in volle gang. Waar enkele weken geleden nog was gestart met het ontmantelen van de woonruimtes, is er nu ook gestart met het daadwerkelijk slopen van de gebouwen. 

De sloop gaat gepaard met veel stofoverlast en mannen in beschermende kleding sproeien met water om de stofoverlast in te perken.

Het voormalige verzorgingshuis ligt tussen de Zuidvliet, de P.C. Hooftlaan, de Arthur van Schendelstraat en de Boogertstraat en had de laatste jaren de functie voor de opvang van gevluchte Oekraïners en tijdelijke huisvesting.

Op deze locatie zullen 24 sociale huurappartementen, 10 koopappartementen en 27 vrijstaande woningen gebouwd worden. Ook de Jumbo-supermarkt op de Lange Boonestraat zal verplaatst worden naar de Anne de Vriesstraat, en er zullen commerciële ruimten worden ontwikkeld.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.

Gerelateerd bericht