za. jun 15th, 2024

Brommobiel met gehandicapte man te water

Maasland – Dinsdagochtend is een brommobiel te water geraakt aan de Herenwerf in Maasland. Door een nog onbekende oorzaak raakte een gehandicapte man met de brommobiel van de weg en belandde in het water langs de Herenwerf.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer bleef ongedeerd in de auto zitten, maar kon door zijn handicap de auto niet verlaten. De brandweer heeft de brommobiel vastgelegd en op het droge getrokken en het slachtoffer uit zijn auto gehaald. 

De ambulancedienst heeft vervolgens de man nagekeken in de ambulance, maar deze mocht even later de ambulance verlaten. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.