di. jul 23rd, 2024

Man zwaar gewond na val in bouwmarkt Den Hoorn

Den Hoorn – Bij een bouwmarkt aan de Sionsdreef is vanmiddag een man ten val gekomen. De man kwam na de val met zijn hoofd op de grond en liep hierbij zwaar hoofdletsel op.

Twee ambulances en de traumahelikopter (lifeliner3) uit Nijmegen zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is gestabiliseerd door de medewerkers van de ambulancedienst en de trauma-arts. 

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De traumahelikopter vloog mee naar het ziekenhuis om de trauma-arts weer op te halen bij het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe het nu met de man gaat.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.