za. jun 15th, 2024

Twee auto’s botsen op elkaar Westgaag- Maasland

Maasland – Op de Westgaag in Maasland zijn vanmiddag om 12:25 uur twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De traumahelikopter werd er ook voor opgeroepen, maar hun inzet kon worden gecanceld.

De ambulancedienst kwam ter plaatse om een bestuurder na te kijken op verwondingen. De twee voertuigen raakten na de aanrijding flink beschadigd en zullen moeten worden weggesleept. De politie heeft de Westgaag voor korte tijd afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.