ma. jul 22nd, 2024

Vrachtwagen glijdt van de weg de laaggelegen berm in Maasland

Maasland – Een vrachtwagenchauffeur is woensdagmorgen op de Kluiskade in de problemen gekomen. De chauffeur wilde met de truck een laaggelegen berm afrijden maar eenmaal op de rijplaten gleed de truck van de platen de berm in.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil zal met groot materieel proberen de vrachtwagen weer op zijn wielen te zetten. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.