za. jun 15th, 2024

Bestelbus botst op vrachtwagen Oostgaag- Maasland

Maasland – Op de Oostgaag (N468) in Maasland is om 17:40 een zwaar ongeval geweest tussen een bestelbus en een vrachtwagen.

Een bestelbus wilde een erf afrijden en zag daarbij een vrachtwagen over het hoofd. De bestelbus botste vervolgens op de vrachtwagen. Hierbij vielen twee gewonden. De hulpdiensten waaronder de brandweer en 2 ambulances zijn ter plaatse. 

In ieder geval 1 persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het ander slachtoffer word momenteel behandeld in de ziekenwagen 

De Oostgaag is voorlopig nog afgesloten voor al het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.