za. jun 15th, 2024

Imker en brandweer halen bijennest weg bij Lentiz College Maasland

Maasland – Donderdagmiddag werd de brandweer van Maasland gealarmeerd vanwege een bijennest op vier meter hoogte. Het nest bevond zich in een boom op de parkeerplaats van het Lentiz College aan de Commandeurskade.

Een imker was snel ter plaatse om de situatie te beoordelen, maar moest wachten op de hoogwerker van de brandweer om het bijennest veilig te kunnen verwijderen. Dankzij de inzet van de brandweer en de imker kon het nest zonder verdere incidenten worden weggehaald.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.