za. jun 15th, 2024

Fatbike en fietser botsen op elkaar Kralingerweg-De Lier

De Lier – Donderdagochtend zijn een persoon op een fatbike en een fietser met elkaar in botsing gekomen op de Kralingerweg. Bij het ongeval raakten twee jonge vrouwen gewond, waarvan één ernstig. De traumahelikopter werd ingezet om bijstand te verlenen.

Het ongeluk vond plaats rond 11.00 uur. Een van de vrouwen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl het andere slachtoffer verwondingen aan haar gezicht opliep en ter plekke werd behandeld door de hulpdiensten.

De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend en de politie is bezig met een onderzoek naar het incident.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.