di. jul 23rd, 2024

Vrachtwagen half in de sloot Poortcamp-De Lier

De Lier – Op een bedrijventerrein aan de Poortcamp in De Lier is een vrachtwagen in de problemen gekomen. Bij het achteruit inparkeren naar een dock zag de onfortuinlijke vrachtwagenchauffeur een sloot over het hoofd. Hierdoor zakte het achterwiel van de trekker in de sloot, waardoor de vrachtwagen en oplegger steeds verder de sloot in zakte.

Het achterwiel van de trekker zit diep en muurvast in de sloot, waardoor de trekker en oplegger een stukje gekanteld zijn. Gelukkig raakte de jonge chauffeur niet gewond bij het incident.

Een bergingsbedrijf is ingschakeld om de vrachtwagen weer op de weg te krijgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.