za. mei 18th, 2024

2 doden door explosie in een flat Vlaardingen.

Bij een explosie in een flat in de van der Waalsstraat in Vlaardingen zijn twee mensen om het leven gekomen. De voor- en achtergevel van de flatwoning is daarbij weggeslagen. Ook brak er brand uit. De brandweer heeft de 17 woningen van de flat ontruimd. De brandweer en politie zijn een groot onderzoek gestart. De flat aan de van der Waalsstraat is ontruimd en de bewoners zijn opgevangen in het stadhuis van Vlaardingen.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.