za. jun 15th, 2024

Politie betreedt woning na geluidsoverlast.

De politie kreeg op vrijdag 19 juli rond 23:30 een melding van geluidsoverlast in een woning aan de Broersvest in Schiedam. Na een aantal keer kloppen en aanbellen werd er door de bewoner niet opgedaan. De politie heeft geprobeerd via een ladder en een open raam de bewoner te wekken, ook dat lukte niet. Uiteindelijk heeft de politie via het balkon van een buur de woning kunnen betreden en het geluid uit kunnen zetten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.