zo. mei 19th, 2024

Vrouw (25) overlijdt na steekpartij Van ‘t Hoffstraat Vlaardingen.

Foto update: 16-juli 2019 10:14

Na een steekpartij vannacht in een woning aan de Van ‘t Hoffstraat in Vlaardingen is een vrouw (25) overleden. Het slachtoffer is door de brandweer en een MMT (mobiel medisch team) van de 3de etage uit de woning gehaald en met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een 28 jarige man is een aantal straten verderop in de Van Leeuwenhoekstraat in een woning aangehouden, tijdens de aanhouding werd de verdachte “getaserd”. De verdachte was een bekende van het slachtoffer. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.