ma. apr 22nd, 2024

Brand in afzuiginstallatie van Chinees restaurant in Schiedam

Zaterdagmiddag omstreeks 16:00 is er brand uitgebroken in de afzuiginstallatie van een Chinees restaurant aan de Julianalaan in Schiedam. Voor een korte tijd waren er zwarte rookwolken zichtbaar, hierop schaalde de hulpdiensten op naar ‘Middelbrand’.

Het betreft het restaurant Woo Ping. De brandweer heeft meerdere controles uitgevoerd in het restaurant, ook werden er metingen verricht in omliggende woningen. Bij de brand zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.