ma. mrt 4th, 2024

Bouwvakker zakt door bouwsteiger in Schiedam en raakt gewond.

Schiedam – Op de Burgemeester van Haarenlaan is donderdagmorgen een bouwvakker door een bouwsteiger gezakt.

De man raakte hierbij gewond. De brandweer, hoogwerker, MMT (Mobiel Medisch Team) en 2 ambulances werden opgeroepen. Het slachtoffer viel bovenop de aangrensde garageboxen en is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en door de brandweer met de hoogwerker naar beneden gehaald. De traumahelikopter onderweg vanuit Amsterdam werd afgemeld voordat ze ter plaatse waren. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie gaan een onderzoek instellen naar de toedracht van dit bedrijfsongeval.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.