za. jun 15th, 2024

Brandje in kledingcontainer.

Schiedam – De brandweer Schiedam heeft vanmiddag een (kleding) containerbrandje geblust aan de Franselaan / Hogenbanweg.

Omstanders hadden de brandweer gebeld omdat er rook uit een kledingcontainer kwam. Brandweer Schiedam heeft vervolgens de kledingcontainer vol met water gepompt. Kleine brandjes worden normaal gesproken geblust met het aanwezige water in de tankautospuit. Echter om te voorkomen dat de watervoorraad in de auto op raakt, zal de brandweer – waar mogelijk – altijd proberen van een extern waterpunt gebruik te maken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.