zo. mei 19th, 2024

Auto bijna te water in de Noordvliet Maassluis.

Maassluis – Zondagmiddag is op de Prinsekade in Maassluis een auto met één wiel over de kade van de Noordvliet heen gekomen. 

De inzittenden durfden daarna niet meer uit de auto te stappen en hebben daarop de politie gebeld. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de inzittenden uit de auto gehaald en met een sleepkabel de auto weer op de kade gezet. Er raakte niemand gewond bij dit ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.