za. mei 18th, 2024

Maassluis- Lijndraaiersbrug valt naar beneden.

Maassluis – Het brugdek van de Lijndraaiersbrug aan de P.C. Hooftlaan is zaterdag aan het eind van de middag met een luide knal naar beneden gevallen.

De vrijwillige brugwachter liet de brug zakken nadat deze voor passerend scheepvaartverkeer was geopend. Een cilinder begaf het, waarna het brugdeel hard neerkwam. De verwachting is dat herstel van het brugdeel enkele weken zal duren. Verkeer tussen Lange Boonestraat en de P.C Hooftlaan zal mogelijk langere tijd gestremd zijn. In oktober 2019 zijn er uitgebreide onderhoudswerkzaamheden aan de brug verricht. Destijds was de weg ook enige tijd voor gemotoriseerd verkeer afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.