ma. mrt 4th, 2024

Coronavirus treft verpleeghuis De Tweemaster in Maassluis

Maassluis- In verpleeghuis De Tweemaster aan de Vondelpark in Maassluis zijn 25 besmettingen met het coronavirus vastgesteld, meldt Argos Zorggroep zondag. 

Begin deze week ging het nog om 6 gevallen, het verpleeghuis stelde gelijk een bezoekersstop in. De bewoners met corona zijn overgebracht naar een speciale COVID-afdeling van het Marnix Revalidatiecentrum in Vlaardingen. 

Alle medewerkers, vrijwilligers en bewoners worden preventief getest, schrijft Argos in een verklaring. Tot nu toe zijn zeventien bewoners en acht medewerkers besmet. Medewerkers met een positieve test of ziekteverschijnselen zijn momenteel niet aan het werk, aldus Argos.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.