za. mei 18th, 2024

Grote vechtpartij met gewonden in een café in Maassluis.

Maassluis – Dinsdagavond is er bij café de Moriaan aan de Haven in Maassluis een grote vechtpartij uitgebroken. Er zou vermoedelijk ook gestoken zijn met een scherp voorwerp.

Twee personen raakte bij de vecht- en steekpartij gewond. Een groot aantal politiewagens, een ambulance en de traumahelikopter werden gealarmeerd. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Wat de aanleiding is van de vechtpartij is nog onbekend. De politie heeft videobeelden in beslag genomen?

Een politiewagen die vanuit Vlaardingen onderweg was naar de vechtpartij crashte op de Van Linden van den Heuvelsingel in Vlaardingen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.