ma. jul 22nd, 2024

Klimaatactivisten Greenpeace beklimmen Erasmusbrug

Rotterdam, Vier klimaatactivisten van Greenpeace zijn zojuist begonnen aan het beklimmen van de Erasmusbrug in Rotterdam. Met deze loodzware inspanning op deze iconische plek dagen ze premier Rutte uit om óók tot het uiterste te gaan voor het klimaat. Donderdag en vrijdag gaat Rutte met de Europese staatshoofden in Brussel onder andere praten over minder CO2-uitstoot in 2030. Nederland en Europa staan voor een belangrijke keuze voor onze toekomst. De klimmers roepen premier Rutte op zich in te zetten voor 65% minder uitstoot van broeikasgassen. Want alleen dan kan de klimaatcrisis echt gestopt worden en daarbij hebben we geen moment meer te verliezen. 

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.