vr. mei 24th, 2024

Politieonderzoek na valpartij verwarde man van balkon

Rotterdam – Dinsdagmorgen is een verwarde man van een balkon naar beneden gevallen nadat een arrestatieteam de man wilde overmeesteren. De man raakte hierbij gewond.

De verwarde man veroorzaakte vanmorgen vroeg veel commotie op de Rodenrijselaan en Willebrordusstraat in Rotterdam. De man liep over de daken van woningen en bekogelde de toegesnelde hulpdiensten waaronder de brandweer met dakpannen en andere voorwerpen. Een arrestatieteam van de politie moest in actie komen om de man te overmeesteren: De man viel uiteindelijk van het balkon naar beneden en raakte gewond. Forensische opsporing is de hele middag in de weer geweest om de toedracht van de valpartij te onderzoeken. De Rijksrecherche is ook ingeschakeld om de inzet van het arrestatieteam bij dit incident te onderzoeken. Ook het drone team van de gezamenlijk brandweer werd hierbij ingezet, uiteindelijk kreeg het drone team geen toestemming van de luchtverkeersleiding om te vliegen. Een hoogwerker van de brandweer heeft uiteindelijk de forensische opsporing geholpen met het onderzoek op hoogte.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.