vr. mei 24th, 2024

Fietser raakt gewond na aanrijding met auto

Schipluiden – Maandagmiddag even voor 17:00 uur is er een fietser aangereden voor het gemeentehuis van Midden-Delfland aan de Anna van Raesfeltstraat in Schipluiden.

De fietser werd bij het oversteken van de weg aangereden door een automobilist. Voor de gewonde fietser is een ambulance besteld. De fietser is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De fiets en auto raakte licht beschadigd. De politie stelt een onderzoek in na de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.